زنان باردار مبتلا به لوپوس باید تحت نظر دائمی پزشک باشند. هورمون های زنانه بر لوپوس تاثیر گذارند بنا بر این بارداری می تواند بر شدت لوپوس یک زن تأثیر بگذارد.
داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب میکنند ممکن است در موارد جدی لوپوس مفید باشند.
آسیبهای بیماری لوپوس محدود به موارد جسمانی نمیشود. سایکوز یکی از اختلالات روانی به شمار میرود که به عنوان یکی از علائم لوپوس در نظر گرفته میشود.
همین طور این بیماری در بین خانم های اسپانیایی، آسیایی و آمریکایی بومی بیشتر رایج است.
افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.
این اتفاق باعث بروز التهاب میشود. التهاب ناشی از بیماری لوپوس میتواند بر بسیاری از بخشهای بدن مانند مفاصل، پوست، کلیهها، سلولهای خونی، مغز، قلب و ریه تأثیر بگذارد.
با آزمایش ادرار میتوان میزان پروتئین یا گلبولهای قرمز خون را تعیین کرد.
آزمایش های بیشتر مانند آزمایش فیلتراسیون کلیه در صورت نیاز انجام می شود. ممکن است از افرادی که دارای ناهنجاری در آزمایش کلیه هستند، نمونه برداری انجام شود که دقیق ترین روش تشخیص میزان التهاب و آسیب کلیه ها است. شمارش سلول خون
آزمایش های تصویری و پرتو ایکس به پزشک در تشخیص ارگان هایی که تحت تاثیر لوپوس قرار گرفته اند، کمک می کند.
فشارخون بالا و تیروئید، از بیماری های شایع هستند که افراد زیادی را درگیر کرده اند؛ گاهی اوقات داروهای مصرفی و روش های درمانی که برای کنترل این نوع بیماری ها به کار بیماری پوستی لوپوس واگیردار است می روند؛ موجب بروز اختلالات دیگر می شوند.
این درد قفسه سینه با نفس عمیق، سرفه، عطسه یا خنده بدتر میشود و به همین دلیل فرد ممکن است تنگی نفس دائمی داشته باشد.
شاید پزشک از شما بخواهد که آزمایش های خون یا سایر روش های آزمایشگاهی را انجام دهید.
ایجاد بثورات و ضایعات پوستی، شایعترین شکل آن ضایعات پروانهای شکل روی صورت در گونهها و بینی است.
به عنوان مثال دارهای آزاتیوپرین، سیکلوسپورین، سیکلوفسفامید، متوترکسات و مایکوفنولات که می توانند: فعالیت زیاد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند.